nieuws

Nieuwe lijn fietsverzorgingsproducten SKS Germany

Onderdelen & Accessoires

Stap naar buiten en je voelt het voorjaar. Hoogste tijd om je fiets in topconditie te brengen voor de mooiste sportieve tochten. Fietsplezier draait vooral om goed onderhoud. Van je frame en alle bewegende delen. SKS Germany ontwikkelde een hagelnieuwe lijn met innovatieve producten die grondig en gemakkelijk reinigen, onderhouden en conserveren.

Nieuwe lijn fietsverzorgingsproducten SKS Germany

Sponsored content door SKS Germany

Wash your bike

Wash your bike is een krachtige reiniger die hardnekkig vuil, olie en kettingvet verwijdert zonder oppervlakten en afdichtingen aan te tasten. Gewoon opspuiten, een minuut laten inwerken en met water afspoelen, klaar! Bij lichtere vervuilingen kun je Wash your bike ook verdund met water opbrengen. Het middel is biologisch afbreekbaar. Volume: 750 ml.
Bekijk de video

Save your frame

Na reiniging van je fiets breng je Save your frame op. Met de handige spuitmond kun je het mooi gelijkmatig verdelen. Poets het daarna uit met een zachte droge doek en je frame krijgt zijn oorspronkelijke glans terug én is langdurig beschermd via een vuil- en waterafstotende laag. Je kunt Save your frame op allerlei ondergronden toepassen, zoals aluminium, staal, carbon, chroom, kunststof en rubber. Heb je een mat gespoten frame? Met Save your frame blijft die ook mat! Inhoud: 100 ml.
Bekijk de video

Lube your chain

Dit high-performance smeermiddel liet SKS GERMANY ontwikkelen door specialisten uit de Duitse auto-industrie. Het voldoet aan de allerhoogste normen en heeft een opvallend hoge corrosiebescherming. Bijzonder is de manier van opbrengen, met de innovatieve applicator: elke afzonderlijke kettingschakel wordt automatisch gesmeerd, zonder knoeien. In Lube your chain is PFTE verwerkt dat een beschermlaag opbouwt en de metaalwrijving van de ketting vermindert. Dat betekent minder slijtage , minder geluid en een vuil werende werking. Lube your chain (inhoud 75 ml) is goed voor 75 smeringen.
Bekijk de video

Tune your parts

Met een goede smering rijdt je fiets lichter en stiller. Tune your parts is ontwikkeld voor derailleurs, tandwielen en kogellagers en andere bewegende componenten. Opspuiten en klaar! De spray bevat (PTFE) waarmee Tune your parts waterafstotend werkt, beschermt tegen corrosie en slijtage, en wrijving vermindert. Biologisch afbreekbaar. Inhoud: 100 ml.
Bekijk de video

Seal your tyre

Deze vloeistof vult scheuren en gaten in je band tot 6 mm. Je kunt het ook gebruiken als lekbeschermer voor binnenbanden en tubeless systemen (effectieve werking tot zes maanden). Bijzonder is dat je Seal your tyre in combinatie met CO² kunt gebruiken (bevriest niet). De inhoud van een flesje (125 ml) is voldoende voor 1 tot 2 mountainbikebanden: 60 ml voor een band van een XC/AM-fiets, 125 ml voor een band van Enduro- en downhillbikes.
Bekijk de video

Meer informatie over deze nieuwe wellness producten voor je fiets kun je vinden op onze website.
Je vindt op deze website ook de SKS-dealer in jouw buurt.

Reageer op dit artikel