nieuws

New Looxs maakt Racktime serie compleet.

Onderdelen & Accessoires 913

In 2017 ging New Looxs een samenwerkingsverband aan met Racktime, waardoor zij de New Looxs fietstassen met de Snapp-IT adapter kunnen uitrusten.

New Looxs maakt Racktime serie compleet.

Sponsored content door New Looxs

Door het gebruik van de Racktime Snapp-IT adapter worden de tassen met een klik op de Racktime drager bevestigd en ook eenvoudig met 1 handbeweging weer van de fiets gehaald. Het is een zeer geavanceerd systeem waardoor de tas veilig en snel vastgemaakt kan worden. Nog nooit was het zo eenvoudig om een dubbele fietstas snel van de fiets af te nemen.
Ideaal als je de fiets regelmatig meeneemt op een fietsendrager, of als je de dubbele fietstas graag mee naar binnen neemt. Mocht je de tas wel op de fiets willen laten, dan zijn er slotjes beschikbaar.

Inmiddels heeft New Looxs een mooie collectie beschikbaar, zodat er keuze is uit verschillende modellen en stijlen.
De laatste toevoeging is de Alba Double in de kleuren Folla Black en Green Grey. De Alba Double is gemaakt van waterafstotend Polyester en heeft een handige druksluiting. De tas heeft veilige reflectie rondom zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent. Consumentenadviesprijs: €77,95.

Download de brochure van 2018 hier

Foto's

Reageer op dit artikel