nieuws

Klaar voor een nieuw fietsseizoen met Basil!

Onderdelen & Accessoires 6140

Dit voorjaar is er voor fietsliefhebbers weer veel te kiezen bij Basil. Basil speelt met zijn nieuwe collectie in op fashion trends en belangrijke ontwikkelingen, zoals de populariteit van de e-bike. De uitbreiding van een aantal series met e-bike perfect producten én waterdichte tassen maakt de Basil 2018 collectie compleet en een absolute musthave voor uw winkel dit jaar.

Klaar voor een nieuw fietsseizoen met Basil!

Sponsored content door Basil

E-bike perfect met Basil-producten!

De populariteit van de e-bike neemt nog altijd toe. Vrijwel alle producten van Basil (fietstassen en –manden) zijn ook geschikt voor een e-bike (e-bike suitable). Speciaal voor de recreatieve en zakelijke e-biker ontwikkelde Basil daarnaast e-bike perfect producten: stijlvolle, waterdichte, eenvoudig te bevestigen accessoires van hoogwaardige kwaliteit. De volgende Basil e-bike producten mogen dan ook niet ontbreken in uw nieuwe schappenplan: de Magnolia, Miles, Urban Dry en Sport Design serie.

Wat maakt de Basil E-bike perfect producten zo perfect voor de elektrische fiets?

 • De fietstas is waterdicht of wordt met een waterdichte regenhoes geleverd, zodat je waardevolle spullen tijdens je fietstocht droog blijven. Ook wanneer het hoost.
 • Gebruik je de Basil fietstas als werktas? Dan is afneembaarheid belangrijk. Je haakt de tas eenvoudig aan je bagagedrager. Ben je bij kantoor, dan haak je met hetzelfde gemak de tas van je bagagedrager. De Basil enkele fietstassen zijn voorzien van een groen beveiligingspinnetje. Als je het groene beveiligingspinnetje opzij klikt, zit je fietstas stevig vast en voorkom dat je fietstas tijdens het rijden snel door een gelegenheidsdief wordt meegenomen.
 • Een eenvoudige bevestiging van de fietsmand. Belangrijk hierbij is dat je makkelijk bij je slot en accu kunt.
 • De fietstas is compact en licht waardoor je fiets met fietstas niet zwaar wordt en toch al je spullen mee kunt nemen!
 • Omdat de tassen een smaller design hebben, voorkom je dat je met je hakken tegen de tas aanfietst.

Advies voor woon-werk e-biker

Voor de e-bike forens is het belangrijk dat fashion op ingenieuze wijze wordt gecombineerd met functionaliteit. Dat biedt de consument namelijk de mogelijkheid om de accessoires in meerdere situaties in te zetten. Daarom werd bij de ontwikkeling van de nieuwe Magnolia-serie rekening gehouden met waterdichtheid, gebruiksvriendelijkheid, afneembaarheid én design.

 • De Magnolia-serie bestaat uit een shopper, stuurtas, een dubbele en een enkele tas.
 • Leverbaar in ingetogen en uitgesproken kleurstellingen
 • 100% waterdicht
 • De tassen zijn nu leverbaar
 • Consumentenprijs vanaf €37,99 (Basil Magnolia double bag S)

Heeft uw e-bike klant een voorkeur voor een meer ingetogen design? Dan is onze Urban Dry business tas e-perfect. Nieuw is de organiser. Met deze organiser is een notebook tot 15.6” eenvoudig (en droog!) mee te nemen.

Advies voor recreatieve e-biker

Boodschappen doen, naar de duinen, familiebezoek. De recreatieve e-biker heeft behoefte aan accessoires die geschikt zijn in diverse situaties. Deze flexibiliteit en multifunctionaliteit is terug te zien de Miles-serie en de Sport Design-serie. E-bike perfect producten voor de recreatieve fietser die zijn of haar tas ook zakelijk wil gebruiken. Door het ergonomische, smallere ontwerp komen de hakken bovendien niet tegen de tassen aan. De tassen zijn eenvoudig te bevestigen, waarbij de accu en slot toegankelijk blijven.

De Basil Miles tassen hebben geen zichtbare naden en zijn waterdicht volgens de hoge IPX3-norm. Er komt geen druppel water bij de inhoud van de tas. De Basil Miles tassen zijn voorzien van slimme en veilige details: reflecterende onderdelen en oogjes waaraan LED-verlichting kan worden bevestigd.

 • De Miles tassen zijn er in vier verschillende soorten: daypack, trunkbag, een dubbele tas en een enkele tas
 • Verkrijgbaar in twee kleuren en nu leverbaar.
 • Consumentenprijs vanaf €59,99 (Basil Miles Trunkbag)

Esthetische belijning , functionele vakindeling, inventief kleurgebruik: dat kenmerkt de Sport Design-serie. Neem bijvoorbeeld de framebag. Een handig tasje om een mobiel in mee te nemen. Dankzij het touch screen is de mobiel snel en eenvoudig te bedienen.

 • De Sport Design-serie bestaat uit een framebag, stuurtas, stuurtas, trunkbag.
 • De tassen zijn nu leverbaar
 • Consumentenprijs vanaf €21.99 (Basil Sport Design Framebag)

Graag staan we even stil bij…de Basil accuhoezen

De Basil accuhoezen geschikt voor de Bosch* Active bagagedrageraccu en de Performance Line frameaccu. De accuhoezen zijn gemaakt van 4,5 mm dik neopreen. Deze sleeves beschermen je accu van je e-bike tegen kou, schokken en beschadiging. Deze thermische bescherming verbetert de prestatie van je accu en zorgt dat deze langer meegaat. Benieuwd naar de Basil accuhoezen, kijk dan hier

*Bosch is een zelfstandig merk dat op geen enkele wijze verbonden is met Basil BV

Verkooptip

In één oogopslag kunnen laten zien aan potentiele klanten welke producten e-bike perfect zijn. Dat is handig! Met de speciale hangtag (stekkertje) maakt u direct duidelijk of het product e-bike perfect is. Heeft u wel eens een speciale wand voor e-bike producten overwogen? Basil denkt graag met u mee. Wilt u meer weten over de Basil E-bike perfect producten? Bekijk dan onze informatiepagina

Reageer op dit artikel