nieuws

Het wachten is voorbij bij Kryptonite

Onderdelen & Accessoires 1054

Kryptonite heeft nieuwe opvouwbare modellen sloten gelanceerd die licht, sterk en draagbaar zijn en meer flexibiliteit en vergrendeling bieden dan ooit tevoren.

Het wachten is voorbij bij Kryptonite

Sponsored content door Kryptonite

De nieuwe opvouwbare slotenlijn van Kryptonite bevat twee KryptoLok- en twee Keeper-modellen die compacte en flexibele beveiligingsoplossingen bieden en zowel gemakkelijk op te bergen als te vervoeren zijn tijdens het rijden. De nieuwe vouwsloten zijn ideaal voor forenzen en stadsfietsers, gemaakt van gehard stalen schakels en bieden Kryptonite’s optionele antidiefstalbeveiliging tot 5 jaar. Voor de KryptoLok 610 en 685 is de optionele anti-diefstaldekking maximaal € 1500, voor de Keeper 510 en 585 is dat bedrag € 400.
De KryptoLok-modellen zijn de 610, die 100 cm lang is, en de 685 met een lengte van 85 cm. Beide bevatten de 5 mm geharde stalen schakels. Ook de Keeper-modellen zijn er in een 100 en een 85 cm uitvoering. Beide modellen zijn voorzien van 3 mm geharde stalen schakels. Alle nieuwe vouwsloten worden geleverd met een gemakkelijk te gebruiken transportbeugel die op het fietsframe kan worden geïnstalleerd en op het frame kan blijven staan wanneer het slot in gebruik is.
De KryptoLok- en Keeper-vouwsloten omvatten zowel het Key Safe-programma als de Lifetime Limited Warranty. De KryptoLok-modellen scoren 6 op een schaal van 10 op de Security Rating van Kryptonite en de Keeper-modellen hebben een 5/10 score. Beiden bieden een bescheiden beveiligingsbescherming en zijn goed voor snelle stops in grootstedelijke gebieden of voor langere stops in landelijke gebieden.

Deze sloten zijn nu beschikbaar via Shimano. Neem voor meer informatie contact op met Shimano of bezoek de Kryptonite-website op www.kryptonitelock.com

Bekijk de YouTube-video over vouwsloten:

Foto's

Reageer op dit artikel