nieuws

AGU lanceert nieuwe fietstassencollectie

Onderdelen & Accessoires 1383

De nieuwe, lichtgewicht fietstassencollectie hebben niet alleen een eigentijds design, het gebruik van de nieuwste technologieën maken de tassen perfect voor alledaags gebruik, in alle weersomstandigheden. De nieuwe tassencollectie bestaat uit een Performance lijn en een Urban lijn.

AGU lanceert nieuwe fietstassencollectie

Sponsored content door AGU

De Performance tassenlijn

De Performance tassen zijn lichtgewicht en ontworpen met het oog op gebruiksgemak en optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden tijdens lange fietstochten. De collectie bestaat uit een compleet assortiment tassen; achter- en voortassen, stuur- en zadeltasjes.

De Urban tassen serie

Functionaliteit en fashion worden gecombineerd in de Urban tassencollectie en zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de stad. De modieuze kleuren- combinaties, de solide uitvoering, bijbehorende accessoires zoals een uitneembare laptophoes dragen bij aan dagelijks gebruiksgemak.

Innovatieve technologieën

De innovatieve technologieën die AGU heeft gebruikt, maken de tassen van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor alledaags gebruik. Zo zorgen welded naden, DryLiner Technology en Durable Water Repellant coating voor optimale bescherming tegen regen. Het welbekende en oersterke KLICKfix systeem garandeert een snelle en stevige bevestiging

Eco-vriendelijke productie

AGU spant zich in om het milieu zo min mogelijk te belasten tijdens het productieproces. Het Green-Sphere keurmerk geeft aan dat een tas is gemaakt van eco-vriendelijke en/of gerecyclede materialen. Daarnaast heeft AGU ook PVC-vrije tassen in het assortiment.

Nieuwe presentatiemodule voor AGU- en Fastrider-fietstassen

Met de modulekast bieden AGU en Fastrider ondernemers een totaaloplossing voor de presentatie van fietstassen in hun winkel. Dankzij de nieuwe module, met een geheel nieuw ontwikkelde beugel, worden tassen strak en overzichtelijk gepresenteerd.De consument ziet bij binnenkomst direct welke tas hij of zij zoekt. De modulekasten kunnen naar keuze worden samengesteld uit het AGU en Fastrider assortiment en per meter worden uitgebreid.Het assortiment is zelf samen te stellen. De presentatie materialen komen samen met een service pakket waarin de ondernemer wordt ontzorgd door frequent bezoek van een visual merchandiser, ondersteuning door middel van POS material en schappenplan advies.

Download hier de nieuwe catalogus

Foto's

Reageer op dit artikel