nieuws

Juncker met veel nieuws en workshops op Velofollies

Onderdelen & Accessoires 1140

Juncker Bike Parts staat ook dit jaar weer op de Velofollies in Kortrijk. Het toont volop productnieuws en geeft technische workshops.

Juncker met veel nieuws en workshops op Velofollies
Velofollies is uitgegroeid tot de grootste fietsbeurs van de Benelux. Juncker pakt er ook dit jaar flink uit.

Juncker Bike Parts pakt ook dit jaar flink uit tijdens de Velofollies 2018 in Kortrijk (Be). De stand zal vol staan met een breed scala aan sportieve merken. Verwacht onder meer helmen van Catlike, verlichting en fietscomputers van Cateye en fietskleding van Etxeondo.

Verder kun je kennismaken met de wielen van Zipp. Ook worden de nieuwste producten uit het assortiment van XLC getoond. “Daarmee heb je voor ieder probleem met een fiets een oplossing in huis”, zegt de leverancier.

Workshops bij Juncker

Juncker staat in 2018 op de Velofollies in Kortrijk.

Velofollies heeft plaats van 19 t/m 21 januari in de Kortrijk Xpo.

Tijdens Velofollies 2018 kun je op de stand verschillende workshops volgen. Wil je weten hoe je een Crankbrothers pedaal reviseert? Of wil je alles te weten komen over de Campagnolo H11 disc brake? De mechanieker van Juncker laat je alles zien en staat klaar om al je vragen op fietsgebied te beantwoorden.

Reageer op dit artikel