nieuws

FastRider Sporty fietstassen met zakelijk tintje

Onderdelen & Accessoires 905

FastRider introduceert de Sporty fietstassenserie. Fraaie, robuuste fietstassen, ontworpen als zakelijke eyecatcher.

FastRider Sporty fietstassen met zakelijk tintje
De dubbele Fastrider fietstas is ook geschikt voor e-bikes met accu onder de bagagedrager.

De nieuwe Sporty fietstassen van FastRider zijn vanaf februari verkrijgbaar in vier varianten. FastRider biedt een stuurtas, pakaftas, schoudertas en een dubbele tas.

De tassen zijn gemaakt van waterafstotend polyester. “Door de stijlvolle, mêlee antraciete kleur en minimalistisch design passen ze uitstekend binnen een zakelijke omgeving. De tassen zijn dan ook ontworpen met de ‘urban commuter’ in gedachten, die dagelijks met de fiets naar zijn werk of het trein station reist”, zegt FastRider.

Praktisch gebruiksgemak staat dan ook voorop. Zo heeft bijvoorbeeld de schouderfietstas een gepolsterd vak waarin je een 15 inch laptop veilig kan vervoeren.

Apart vak voor smartphone

De Sporty fietstuurtas heeft een inhoud van 2 liter. De achterplaat is verstevigd en de binnenzijde geheel gevoerd. In de bodem zit een afwateringsring. Voor de smartphone of sleutels is aan de binnenkant in een apart opbergzakje voorzien. De fietsstuurtas kan bevestigd worden op een KlickFix-systeem. De adviesverkoopprijs bedraagt € 29,95.

Fietstas en schoudertas

De Sporty pakaf fietstas heeft een inhoud van 12 liter. Ook deze tas is volledig gevoerd. Met de wegdraaibare bevestigingshaken en klem kan de tas aan de bagagedrager bevestigd worden. De haken zijn af te dekken wanneer je de tas van de fiets neemt en als schoudertas gebruikt. Hij past op de meeste bagagedragers, zegt FastRider. De adviesverkoopprijs bedraagt € 49,95.

Schouderfietstas met vak voor laptop en tablet

FastRider introduceert de Sporty fietstassenserie. Fraaie, robuuste fietstassen, ontworpen als zakelijke eyecatcher. FastRider levert hem in 4 varianten.

De schouderfietstas heeft een apart gepolsterd vak met klittenbandsluiting, geschikt voor veilig vervoer van o.a. laptops en tablets t/m 15 inch.

De Sporty schouderfietstas heeft een inhoud van 15 liter. Ook hier een volledige voering en wegdraaibare bevestigingshaken. De fietstas heeft een apart, gepolsterd vak met klittenbandsluiting, geschikt voor veilig vervoer van bijvoorbeeld laptops en tablets t/m 15 inch. Ook is er een apart vak voor de smartphone. Hij past op de meeste bagagedragers. De adviesverkoopprijs is € 49,95.

Ook voor e-bikes met accu onder bagagedrager

De Sporty dubbele fietstas tot slot heeft 24 liter inhoud. Hij laat zich gemakkelijk op de bagagedrager bevestigen door middel van riempjes en klittenband. De fietstas kan gebruikt worden met ledverlichting en snelbinders. Hij is ook geschikt voor e-bikes met accu onder de bagagedrager. Een afstandhouder is optioneel verkrijgbaar. Deze zorgt ervoor dat de dubbele fietstas niet tussen de spaken kan komen. De fietstas is te gebruiken in combinatie met het MIK-bevestigingssysteem. De adviesverkoopprijs is € 59,95.

Reageer op dit artikel