nieuws

SKS komt met RIDEAIR luchtpatroon voor in bidonhouder

Onderdelen & Accessoires 862

SKS Germany introduceert de RIDEAIR. Deze zogenoemde luchtbidon is een navulbare luchtpatroon. Hiermee is onderweg een zachte band snel weer op spanning te brengen. De luchtpatroon past in de bidonhouder.

SKS komt met RIDEAIR luchtpatroon voor in bidonhouder

De RIDEAIR van SKS Germany is een alternatief voor de fietspomp. De luchtpatroon wordt thuis met een vloerpomp gevuld tot een druk van 16 bar. Verliest een band onderweg spanning, dan kan het slangetje van de luchtbidon op het ventiel worden gezet. Door op een knop te drukken, wordt de band weer op spanning gebracht. Dit duurt enkele seconden, zegt SKS Germany. De luchtbidon is volgens SKS te gebruiken voor elke fiets, ook voor zogeheten hoogvolumebanden van e-bikes en voor tubeless-rijders. Een adapter voor alle ventielsoorten wordt meegeleverd.

RIDEAIR Lock met geïntegreerd slot

SKS Germany introduceert de RIDEAIR. Deze zogenoemde luchtbidon is een navulbare luchtpatroon. Hiermee is onderweg een zachte band snel weer op spanning te brengen. De RIDEAIR past in de bidonhouder.

De RIDEAIR moet op 16 bar spanning worden gebracht met een vloerpomp.

SKS levert ook de RIDEAIR Lock: dit is dezelfde luchtbidon, maar dan met een geïntegreerd kabelslot. Het kabelslot opent met een cijfercode. “Dit biedt bescherming tegen gelegenheidsdieven. Een praktische functie, zeker gezien de hoge waarde van veel sportieve fietsen”, aldus de leverancier.

SKS levert in Nederland rechtstreeks aan het dealerkanaal.

Reageer op dit artikel