nieuws

Sigma Sport introduceert nieuwe fietslampenset op batterij

Onderdelen & Accessoires

Sigma Sport komt met een gunstig geprijsde fietslampenset op batterijen. Het instapmodel koplamp Aura 25 vormt een set met het Cubic achterlicht.

Sigma Sport introduceert nieuwe fietslampenset op batterij

De nieuwe fietslampenset op batterij van Sigma Sport is vanaf begin december verkrijgbaar. De advies verkoopprijs van de Aura 25 koplamp bedraagt € 14,95. Het Cubic achterlicht kost € 9,95. Voor de twee lampen als set hanteert Sigma Sport een advies verkoopprijs van € 22,95. 

De koplamp Aura 25 is het voordelige instapmodel van de nieuwe, wettelijk goedgekeurde verlichtingsserie van Sigma Sport. De lichtsterkte bedraagt 25 Lux, het bereik is 30 meter. Sigma belooft een uitgebalanceerd lichtbeeld en goede zichtbaarheid in het verkeer.

Flexibele siliconenhouder

Beide lampen hebben een flexibele siliconenhouder. Daarmee passen ze goed op het stuur en de zadelpen. Batterijen worden meegeleverd, en kunnen zonder gereedschap vernieuwd worden. Beide lampen zijn geschikt voor oplaadbare batterijen. Handig: een tweetraps indicator geeft aan wanneer het tijd is de batterijen te vernieuwen. Voor het achterlicht – zichtbaar tot op 400 meter – is de gebruiksduur tot 20 uur, afhankelijk van de kwaliteit batterij.

Twee verlichtingsmodi voor koplamp

De Aura 25 koplamp heeft twee verlichtingsmodi, Standaard en Eco. Daarmee kan de lichtintensiteit aan de lichtomstandigheden van de omgeving worden aangepast. In de Ecomodus wordt de lichtsterkte tot 15 lux gereduceerd en is de gebruikstijd 7 uur. In de Standaardmodus is dat 5 uur met volledig opgeladen batterijen.

 

 

Foto's

Reageer op dit artikel