nieuws

‘s Nachts fietsen met de BBB Scope

Onderdelen & Accessoires 824

Nachtelijke avonturen op de fiets zijn altijd net even wat spannender dan overdag fietsen. Je ziet net zoveel als dat je lamp toelaat. De BBB Scope 1500 is een zeer krachtige lamp met een output van 1500 lumen die ervoor zorgt dat je niet voor onverwachte problemen komt te staan.

‘s Nachts fietsen met de BBB Scope
BBB Scope heeft 1500 lumen output. Voor de wielrenner heeft BBB een handig bracketsysteem ontwikkeld, waardoor de lamp mooi centraal op je stuur gemonteerd kan worden. Foto BBB Cycling

Bij het in het donker rijden, is kwaliteit heel belangrijk wanneer het op de verlichting aankomt. De verlichtingsrange van BBB kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid en kwaliteit. Met een breed assortiment, verdeeld over verschillende sterktes, heeft het merk iets te bieden voor wielrenners, mountainbikers en lange afstand fietsers.

Echte helmlamp

De BBB Scope 1500 is ontworpen als een echte helmlamp en daardoor de perfecte metgezel voor nachtelijke mountainbike avonturen. De Scope 1500 wordt gevoed door een externe batterij en kan op vier verschillende standen zijn lichtbundel laten schijnen. Uiteraard is de Scope waterbestendig en beschikt het over een stevig gebouwde aluminium behuizing.

Bracketsysteem voor wielrenner

Voor de wielrenners onder ons heeft BBB een handig bracketsysteem ontwikkeld, waardoor de lamp mooi centraal op je stuur gemonteerd kan worden. De BBB Scope 1500 heeft 1500 Lumen XML CREE LED, een batterij-indicator, 4 standen: super hoog vermogen, hoog vermogen, standaard vermogen en laag vermogen. Bevestigingsmogelijkheoden voor op de helm en stuur: Centermount stuurbracket (BLS-98) en Helmetmount (BLS-70). Bijgeleverd wordt de oplader met power plug (1.5A, 8.4V) en 110 cm verlengingskabel. Gewicht: 110 gram, batterij: 145 gram. Adviesverkoopprijs: € 199,-.

Foto's

Reageer op dit artikel