nieuws

NET: ontwerp je eigen zadel

Onderdelen & Accessoires 771

NET: ontwerp je eigen zadel
NET zadels passen goed bij snelle stadsfietsen en fixies. Foto's One Way Distribution

NET zadels zijn compleet nieuw ontworpen zadels voor gebruik op snelle stadsfietsen en fixies. NET is onderdeel van het bekende Selle Italia, dit merk heeft meer dan 120 jaar ervaring in het ontwikkelen van zadels. NET zadels vallen direct op door de structuur van het zadel en door het design.

Het zadel is opgebouwd uit drie lagen polyester in de structuur van een net. Dit zorgt ervoor dat het zadel ademend en waterdoorlatend is.  De cover van een NET zadel 50% sterker dan de cover van een regulier gel zadel. Hiermee is het dus een perfect zadel voor het dagelijks gebruik.

Zelf NET zadel ontwerpen

Het assortiment van NET bestaat uit zeven collecties met ieder drie modellen. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe collecties. Naast deze bestaande modellen is het mogelijk om zelf een zadel te ontwerpen. Met een tool op de website kun je een eigen zadel maken. Een NET zadel is dus de manier om je fiets te personaliseren.

Informatie

NET is onderdeel van Selle Italia, dat gedistribueerd wordt door One Way Distribution. OWD voert in Nederland de distributie van de merken Selle Italia, Sport Tourer, Net, Newmen, RFR, Lezyne, SQLab, Spiuk, Juice Lubes, Hayes, Manitou, Fulcrum, Sun Ringlé, Race Face, Easton en Scope Cycling. De adviesprijs van het zadel is in verschillende kleuren: zwart € 29,-, NET design € 39,-, eigen design € 59,-.

Foto's

Reageer op dit artikel