nieuws

AGU exclusief distributeur HideMyBell voor Benelux

Onderdelen & Accessoires 899

AGU exclusief distributeur HideMyBell voor Benelux
HideMyBell komt nu op de markt met een mini variant en een universele lamphouder. Foto AGU

Per 1 oktober is AGU de exclusieve distributeur van HideMyBell voor de Benelux en Denemarken. Het jonge Nederlandse bedrijf HideMyBell brengt sinds twee jaar de fietscomputer-houder met geïntegreerde bel op de markt en hoopt met deze samenwerking met name ook in het buitenland te groeien.

HideMyBell heeft voor de groothandel uit Alkmaar gekozen vanwege de ruime ervaring in het sportieve segment. De mogelijkheden om te groeien in het buitenland via het AGU-netwerk was daarnaast ook doorslaggevend.

HideMyBell bij AGU

HideMyBell ontwikkelaar en eigenaar Mathijs Wagenaar licht toe: “De focus op high-end merken en het grote AGU-netwerk zijn voor ons belangrijke pijlers om met AGU de HideMyBell verder in de markt te zetten. We zijn twee jaar op de markt met ons product en krijgen veel positieve feedback. Ons doel is om het fietspad veiliger en vriendelijker te maken. Een fietsbel helpt daar bij, zeker de HideMyBell die een high-end fiets niet ontsierd en veel geluid geeft.

High-end merken bij AGU

“AGU heeft veiligheid hoog in het vaandel en we weten als geen ander wat de echte racefietser wil”, aldus AGU CEO Bjorn Jeurissen. “HideMyBell is de perfecte combinatie van beide en sluit ook prima aan bij ons portfolio merken voor deze doelgroep. We zijn dan ook zeer verheugd dat we met dit innovatieve product ons assortiment high-end merken verder versterken.” In augustus hield AGU gaf Jeurissen tijdens het AGU Launch Event al aan dat ze producten willen aanbieden in alle categorieën. 

Uitbreiding productrange HideMyBell

De nieuwe samenwerking valt samen met de introductie van een nog bredere HideMyBell productrange. Zo is er nu ook een mini variant en een universele lamphouder. Ook is er naast de compatibiliteit met Garmin, Mio, Polar, Wahoo en Bryton, nu ook een oplossing voor Lezyne en de Topeak Ridecase (iPhone). Begin 2016 kwam HideMyBell op de markt met hun eerste product. 

Sky renners trainen met HideMyBell

HideMyBell is een uniek Nederlands product. Het merk onderscheidt zich met de oplossing om een fietsbel naadloos en discreet te integreren in een fietscomputerhouder. Volgens Mathijs Wagenaar trainen team Sky renners Chris Froome, Wout Poels, Luk Rowe trainen veelvuldig met de HideMyBell.

Reageer op dit artikel