nieuws

Fast Forward Wheels exclusief verkrijgbaar bij AGU

Onderdelen & Accessoires 1085

Fast Forward Wheels exclusief verkrijgbaar bij AGU
De producten van Fast Forward Wheels (FFWD) zullen per 1 januari 2018 in Nederland exclusief verkrijgbaar zijn via AGU B.V. Foto AGU BV

De producten van Fast Forward Wheels (FFWD) zullen per 1 januari 2018 in Nederland exclusief verkrijgbaar zijn via AGU B.V. Met de overgang naar AGU komt er een einde aan de samenwerking met Tehava International.

“Tehava heeft een grote rol gespeeld in de groei van ons merk, door de verdeling op te pakken vanaf de start van FFWD. We zijn het team van Tehava dankbaar voor de prettige samenwerking in al die jaren,” aldus Rik van Putten van FFWD Wheels.

Herstructurering team FFWD

Onlangs heeft Fast Forward Wheels (FFWD) Edwin Koopmans aangesteld als nieuwe Internationaal Sales Manager. Hij is in die functie verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten wereldwijd. In dat bericht kondigde FFWD marketing manager Rik van Putten aan: ‘de afgelopen maanden hebben we ons team geherstructureerd met als doel een nauwere samenwerking met onze distributeurs.”

Distributie FFWD in België al door AGU

Eerder dit jaar (april 2017) berichtte tweewieler.nl al over de distributie van FFWD in België door AGU. ‘Ondanks dat Fast Forward Wheels (FFWD) vier jaar geleden is overgenomen door AGU Holding, werd voor de Belgische markt tot nu toe nog geen gebruikgemaakt van het distributienetwerk van AGU in België. Reden was dat de markt goed was afgedekt met Tehava International en Team Sporting Goods. Met het faillissement van de laatste vorig jaar en de grote groei van FFWD in België, is behoefte aan een extra distributeur ontstaan.’

Sinds 2012

Fast Forward Wheels is sinds 2012 onderdeel van de AGU holding. In België is enkele maanden geleden al begonnen met de verdeling van FFWD door AGU B.V. FFWD wielen worden ontwikkeld en met de hand gebouwd in Zwolle en via het internationale distributienetwerk over vrijwel de gehele wereld verkocht, in meer dan vijftig landen.

Reageer op dit artikel