nieuws

De nieuwe SpyComboUSB

Onderdelen & Accessoires 915

De verlichtingsrange van BBB Cycling kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid en kwaliteit. Met een groot assortiment, verdeeld over verschillende sterktes, heeft het merk iets te bieden voor wielrenners, mountainbikers en lange afstandsfietsers.

De nieuwe SpyComboUSB

Sponsored content door BBB Cycling

Eenvoudig te installeren en gemaakt voor vele kilometers. Veilig op je bestemming aankomen doe je met de verlichting van BBB.

Een belangrijk verschil…

Om erachter te komen waar het verschil precies ligt ten opzichte van andere merken, moet het volgende eerst duidelijk in kaart worden gebracht. Sommigen merken kiezen voor maximale waardes: een enorme lichtkracht in combinatie met een lange brandduur, dit is echter alleen mogelijk als de lamp zijn felheid niet kan behouden en daardoor snel in kracht afneemt.

BBB kiest voor kwaliteit

BBB kiest hier voor kwaliteit en voor een constante output, zodat je weet wat je aan je lamp hebt. Met een krachtige batterij worden de lampen van BBB voorzien van hun vermogen en kan een constante output gegarandeerd worden. In de grafiek is het verschil duidelijk waar te nemen en goed terug te zien.

De nieuwe SpyComboUSB

De SpyComboUSB is nieuw en maakt zijn debuut binnen het assortiment van BBB. De SpyComboUSB beschikt over een compact design en een multifunctioneel karakter waardoor je hem bijna overal voor kunt gebruiken. Dankzij de meegeleverde bracket en strap kan je de Spy gebruiken voor bij het fietsen, hardlopen en kan je hem zelfs aan je hond zijn halsband bevestigen. Het lampje leent zich echter het beste voor alledaags stadsverkeer. In combinatie met het kleine formaat is de Spy een waardevolle toevoeging voor iedere commuter.

Reageer op dit artikel