nieuws

Riano past verpakking ANUY regenkleding aan

Onderdelen & Accessoires 406

Riano past verpakking ANUY regenkleding aan
Door de vormgeving past de verpakking in vrijwel ieder wandrek of winkelschap en is bovendien gemakkelijk te stapelen. Foto Riano

Riano heeft de verpakking voor ANUY regenkleding aangepast. Aan het ontwikkelen van deze nieuwe verpakking ging een traject van herpositionering vooraf. Riano wil meer herkenbaarheid genereren voor de regenkleding van ANUY en heeft gekozen voor een handzame, hersluitbare verpakking in een stijlvolle kleur.

Door de vormgeving past de verpakking in vrijwel ieder wandrek of winkelschap en is bovendien gemakkelijk te stapelen. In verband met aanwezige voorraden in de winkels zal de nieuwe verpakking gefaseerd per artikel worden ingevoerd.

ANUY in recyclebare verpakking

Met het oogpunt op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid is ANUY regenkleding voortaan verpakt in een eigentijdse, recyclebare verpakking en wordt er minder plastic verpakkingsmateriaal gebruikt.

Reageer op dit artikel