nieuws

Lazer introduceert speed pedelec helmen

Onderdelen & Accessoires 7215

Lazer introduceert speed pedelec helmen
De Lazer Anverz NTA voldoet aan een treinlading veiligheidsnormen en weegt desondanks maar 382 gram. Foto Shimano Benelux

Met de Anverz NTA en de Revolution NTA introduceert Lazer Sport twee speed pedelec-helmen. De toevoeging NTA maakt duidelijk dat beide helmen voldoen aan de NTA 8776 norm voor speed pedelec helmen.

De Lazer Anverz NTA helm past goed bij een speed pedelec of een e-bike. De helm heeft dezelfde stijl, de flair en hetzelfde beschermingsniveau als een bromfietshelm, maar het gewicht van een high-end fietshelm. Het brengt het beste van beide werelden samen: goed ventilerend, comfortabel, lichtgewicht, stevig met veel bescherming, een vizier en de mogelijkheid om accessoires toe te voegen. Lazer is een merk van Shimano Benelux.

Vizier voor meer comfort

Het vizier op de Lazer Anverz NTA heeft een duidelijke functie. Voor degenen die ooit met een speed pedelec hebben gereden met een snelheid van 45 km/h, weten hoe de luchtweerstand, de regen en het stof een rit oncomfortabel kunnen maken en het zicht belemmeren. Het vizier biedt een goede bescherming en garandeert een helder blikveld op de weg en het verkeer, zelfs voor brildragende fietsers. Het vizier kan indien gewenst gemakkelijk worden geopend en gesloten.

Lazer Anverz NTA voldoet aan alle normen

De Lazer Anverz NTA voldoet aan een treinlading veiligheidsnormen (CE-CPSC-AS-NTA) en dat met een gewicht van maar 382 gram. De 23 ventilatiegaten bieden een ultiem comfort en houden het hoofd koel tijdens warme dagen. Bij koeler weer kan een kap de ventilatiegaten afdekken waardoor de Anverz NTA een dichte helm wordt. Consumentenadviesprijs € 159,99 en € 199,99 voor de MIPS versie. Beschikbaar eind november 2017.

Lazer Revolution NTA

Voor degenen die een MTB-stijl prefereren, introduceert Lazer de Revolution NTA. Naast de speed pedelec-certificering, biedt de Lazer Revolution NTA goede eigenschappen en bescherming voor degenen die op een e-mountainbike rijden. Lazer’s Revolution NTA is ontworpen om maximale bescherming te bieden, terwijl de helm licht is met een ongeëvenaard koelend vermogen.

Instellen naar wens berijder

De Revolutie NTA is aan te passen aan de behoeften van de rijder met zijn verstelbare klep. Het ATS-systeem is gemakkelijk aan te passen voor een snelle en comfortabele pasvorm. Een SMS (Safety Mounting System) veiligheidsbevestiging maakt het gebruik van een sportcamera of een soortgelijk accessoire mogelijk, terwijl de Revolution nog steeds aan alle veiligheidscertificatietesten met het geïnstalleerde SMS accessoire voldoet. Consumentenadviesprijs € 199,99. Beschikbaar eind november 2017.

Foto's

Reageer op dit artikel