nieuws

SunRace Trigger verstellers

Onderdelen & Accessoires 536

SunRace Trigger verstellers
Een dubbel of triple crankstel kan bij SunRace nu ook met dezelfde versteller worden bediend. Met het kleine knopje op de onderzijde bepaal je of het 2V of 3V moet zijn. Foto David Thörig

SunRace Trigger verstellers kunnen in combinatie met alle mogelijke Shimano versnellingssystemen worden gebruikt. Onlangs heeft SunRace de complete lijn trigger verstellers voorzien van de laatste technieken. Met de dual-release functie en een 11 speed versie zijn deze verstellers helemaal bij de tijd. Naast de 11 speed versie is de rechter versteller ook leverbaar in 8, 9, of 10 speed.

De linker versteller is nu tevens voorzien van een instel mogelijkheid voor 2 of 3 kettingbladen. Met een heel klein knopje op de onderzijde maak je de versteller geschikt voor de bediening van een dubbel of triple crankstel. SunRace bied de verstellers aan met of zonder versnellingsdisplay aan. Het model zonder display in 10&11 speed is ook verkrijgbaar voor een I-spec bevestiging.

Reageer op dit artikel