nieuws

Bobike introduceert GO fietszitje met extra bescherming

Onderdelen & Accessoires 925

Bobike introduceert GO fietszitje met extra bescherming
De Bobike GO kan ook geleverd worden met framebevestiging. Foto Bobike

Tijdens Eurobike introduceert Bobike een volledig nieuw fietszitje dat specifiek voor de internationale markt werd ontwikkeld. De Bobike GO is de nieuwste toevoeging aan de Bobike collectie. De geïntegreerde, verhoogde bescherming van de kuip maakt het achterzitje extra veilig.

Net als alle andere Bobike zitjes, heeft ook de GO een dubbelwandige kuip. Het slanke design in combinatie met de verhoogde bescherming, maakt de GO een eenvoudig te gebruiken fietszitje. De Bobike GO komt beschikbaar in vijf pastelkleuren en wordt uitgevoerd met een volledig nieuw bevestigingssysteem.

Bagagedrager Bobike GO geïntegreerd

De bagagedrager bevestiging is geïntegreerd in het zitje en past op bagagedragers met een breedte van 120 tot 185 mm en buisdiameters van 10 tot 16 mm. Er is geen gereedschap nodig om het zitje te monteren.

Ook framebevestiging

Als er geen bagagedrager is dan is er een volledig nieuwe framebevestiging beschikbaar. Deze bevestiging is voorzien van een veiligheidshouder met groene indicatoren die een visueel signaal geven met betrekking tot juiste installatie van het fietszitje. Op de framebevestiging kan het zitje in drie posities verschuiven naar gelang van de lengte van het kind of de maat van de fiets. De nieuwe framebevestiging past op ronde en ovale zadelbuizen met diameter tussen 28 en 40 mm. De benodigde buis lengte is 105 mm.

Eerste modellen in maart 2018

De eerste modellen zullen begin maart 2018 beschikbaar zijn. De adviesverkoopprijs is € 69,99 ongeacht het type bevestiging. Beschikbare kleuren zijn vanilla cupcake, macaron grey, lemon sorbet, marshmallow mint en cotton candy pink.

Bobike op Eurobike

De producten van Bobike zijn te zien op standnummer A4.402 tijdens de aankomende Eurobike in Friedrichshafen.

 

Foto's

Reageer op dit artikel