nieuws

Basil toont nieuwe collectie 2018 op Eurobike

Onderdelen & Accessoires 833

Basil toont nieuwe collectie 2018 op Eurobike
De Basil Buddy is een plastic hondenmand met of zonder koepel van metaaldraad. Foto Basil

Basil toont op de Eurobike 2017, de internationale fietsbeurs in het Duitse Friedrichshafen, hun nieuwste productlijnen. Hieronder ook de Basil Buddy, een hondenmand van plastic die ook geleverd kan worden met een koepel van metaaldraad.

De plastic hondenmand is gemakkelijk schoon te maken.  De mand heeft een gratis hondenkussentje, halsband en twee reflecterende veiligheidsriempjes. Leverbaar in de kleur ‘faded denim’.

Basil Magnolia

De lijn fietstassen Basil Magnolia is ‘curvy’ en heeft een romantisch bloemendesign. Met pastel kleuren of ‘poppy red’ is er voor elk type vrouw een geschikte tas. De collectie bestaat uit een shopper, een dubbele tas, een carry all bag en een citybag. De tassen zijn 100% waterproof en bij de Carry all bag krijg je een regenhoes (eveneens 100% waterproof).

Urban Load

In de Urban Load tassen kan 53 liter vervoerd worden. De Urban Load heeft vier dubbele tassen in de kleuren: black, black reflective/white, chinois green/white, stormey grey/gold. De tassen zijn ook leverbaar in twee Small-uitvoeringen. Met reflecterende accenten en matching assortiment kratten (S/M/L) in hippe kleuren.

Meer nieuws op de stand

Op de stand van Basil tijdens de Eurobike zijn nog veel meer nieuwe producten te zien. Zoals een frame tas en een trunkbag in de serie Sport Design. De Urban Dry collectie is uitgebreid met een shopper en voor de Business bag is een speciale organiser beschikbaar. De Miles-collectie is er nu ook in een zwarte kleur met limekleurige details. Basil nodigt u uit op hun stand.

Foto's

Reageer op dit artikel