nieuws

Eerste editie Spanninga Night Ride tijdens Wielerweek 2017

Onderdelen & Accessoires 65

Eerste editie Spanninga Night Ride tijdens Wielerweek 2017
Spanninga organiseert een Night Ride. Foto Trek

Maandag 24 juli 2017 is de eerste Spanninga Night Ride. Deze vindt plaats tijdens de Wielerweek in Surhuisterveen. Deze week, die in het teken staat van wielrennen, veldrijden en toerrijden, is inmiddels een echte klassieker. Vooral de profronde trekt ieder jaar veel bezoekers naar het Friese plaatsje.

In het verleden namen wielrentoppers als Contador, Schleck en Basso deel aan deze profronde. Er ontbrak nog een onderdeel in het programma: een Night Ride. Het fenomeen van de nachtritten wint – in navolging van landen als Frankrijk, Italië en Duitsland – nu ook in Nederland steeds meer aan populariteit. Een mooie reden voor Spanninga om sponsor te worden van deze nachtrit en bijgaand ook te zorgen voor kwalitatief hoogstaande verlichting.

Kortingsvoucher

Zo ontvangt elke deelnemer die zich inschrijft via de website van het NTFU een kortingsvoucher van 15% waarmee een complete verlichtingsset van Spanninga kan worden gekocht. Ook zal er een Spanninga-tent aanwezig zijn waarin veel verschillende (sport)lampen geshowd en getest kunnen worden. Na afloop ontvangen de deelnemers een leuke goodiebag. Meedoen aan de Spanninga Night Ride? Deelnemers kunnen kiezen uit een afstand van 30 km of 50 km. Meer informatie en inschrijven kan via de website van de NTFU.

Reageer op dit artikel