nieuws

New Looxs introduceert Racktime tassen

Onderdelen & Accessoires 1261

New Looxs introduceert Racktime tassen
De nieuwe New Looxs tassen met Racktime Snapp-IT adapter. Foto Burgers Lederwarenfabriek

Vanaf eind mei zijn de New Looxs tassen met Racktime Snapp-IT adapter leverbaar. Deze tassen zijn tot stand gekomen door exclusieve samenwerking tussen New Looxs en Racktime.

– Sponsored content door Burgers Lederwarenfabriek

Door het gebruik van de Racktime Snapp-IT adapter worden de tassen met een klik bevestigd en ook eenvoudig met 1 handbeweging weer van de fiets gehaald.

Nieuwe modellen fietstassen

In de nieuwe collectie New Looxs Racktime tassen vinden we twee modellen. De Avero double is een van de meest verkochte modellen van New Looxs. Dit model tas leent zich zeer goed voor de combinatie met Racktime dragers. De Avero Double is een chique dubbele tas gemaakt van waterafstotend polyester. De tas heeft twee grote hoofdvakken en 2 extra ritsvakken. De tas heeft reflectie aan beide zijden. De Avero double is leverbaar in zwart en jeans grey. Consumentenadviesprijs: € 79,95.

Sportieve dubbele tas

Daarnaast brengt New Looxs een nieuw model tas: de Sports Double Racktime in zwart. Deze sportieve dubbele tas heeft vele extra vakken en wordt geleverd inclusief regenhoes. Consumentenadviesprijs: € 89,95.

Meer info? www.newlooxs.nl
Reageer op dit artikel