nieuws

Bobike ONE in nieuwe trendkleuren

Onderdelen & Accessoires 385

Bobike ONE in nieuwe trendkleuren
Bahama Blue is een diep groen-blauwe kleur. Foto Bobike

De Bobike ONE collectie wordt uitgebreid met twee nieuwe kleuren Olive Green en Bahama Blue. De stoere olijfgroene tint sluit aan op de huidige fietstrends en is populair bij zowel dames als heren. Het frisse, zomerse blauw is vrolijk, energiek en makkelijk te combineren.

Ter inspiratie heeft Bobike een soort moodboard gemaakt met diverse producten in dezelfde kleuren. Olive Green of camouflage groen is dit jaar een populaire kleur in mode, lifestyle en interieur. Kleuren uit de natuur hebben een kalmerend effect en zijn eenvoudig te combineren. Daarnaast is groen een kleur die geliefd is bij zowel mannen als vrouwen.

Bahama Blue

Bahama Blus is een diep groen-blauwe kleur, ook wel bekend als teal en dé trendkleur van 2017. Makkelijk te combineren met indigo, denim of marineblauw voor een diepzee-effect. Of met meer frisse kleuren als mint of smaragd.

Verkoopprijzen

De Bobike ONE mini (voorzitje) heeft een adviesverkoopprijs van € 69,99 en het achterzitje is verkrijgbaar vanaf € 89,99. Het bijpassend windscherm kost € 31,99 en helmen zijn verkrijgbaar vanaf € 19,99.

Foto's

Reageer op dit artikel