nieuws

Fast Forward Wheels in België ook via AGU

Onderdelen & Accessoires 502

Fast Forward Wheels in België ook via AGU
AGU kan met zijn reeds bestaande fijnmazige netwerk de groei en ondersteuning van FFWD richting dealers in België goed invullen. Foto FFWD

Ondanks dat Fast Forward Wheels (FFWD) vier jaar geleden is overgenomen door AGU Holding, werd voor de Belgische markt tot nu toe nog geen gebruikgemaakt van het distributienetwerk van AGU in België. Reden was dat de markt goed was afgedekt met Tehava International en Team Sporting Goods. Met het faillissement van de laatste vorig jaar en de grote groei van FFWD in België, is behoefte aan een extra distributeur ontstaan.

AGU kan met zijn reeds bestaande fijnmazige netwerk de groei en ondersteuning van FFWD richting dealers goed invullen. “We zijn blij een volgende stap te zetten in de groeistrategie van FFWD,” aldus Rik van Putten van FFWD Wheels. In de mei-editie van Tweewieler magazine leest u een interview met de nieuwe algemeen directeur van AGU, Björn Jeurissen.

AGU distributeur naast Tehava International

De nieuwe distributeur in de België is een aanvulling op de bestaande distributie via Tehava International. Met deze uitbreiding worden de goede beschikbaarheid en bekende service van FFWD gewaarborgd. FFWD-wielen worden ontwikkeld en met de hand gebouwd in Zwolle en via het internationale distributienetwerk over vrijwel de gehele wereld verkocht, in meer dan vijftig landen.

Reageer op dit artikel