nieuws

BBB Cycling ‘schild tegen de kou’

Onderdelen & Accessoires 1756

BBB Cycling ‘schild tegen de kou’
Met het BBB Controlshield jack kun je je als fietser uitstekend tegen wapenen tegen (extreme) kou. Foto BBB Cycling

Het is lekker koud buiten, en fietsers willen ook onder deze omstandigheden graag fietsen. De temperaturen zakken inmiddels ver onder nul, waardoor het ’s ochtends koud is. Als fietser kun je je daar tegenwoordig uitstekend tegen wapenen. Zoals met de Controlshield van BBB Cycling.

Dit hoogwaardige en warmste jack uit de collectie van BBB biedtuitstekende bescherming tegen de lage temperaturen. Slimme features aan het jack betreffen onder andere de lycra manchetten in de mouwen. Je duim steek je door de gaten, waardoor je handschoenen perfect aansluiten op je jack. Koude wind glipt dus nooit meer bij je polsen naar binnen.

BBB Cycling Controlshield wind- en waterdicht 

De Controlshield is volledig winddicht en waterafstotend op de plekken waar dat het meest nodig is. Op de rug is gebruik gemaakt van warm en ademend Thermoplus materiaal, terwijl een waterafstotende coating je rug van buiten droog houdt. Daarmee is de Controlshield een prima wapen tegen arctische omstandigheden.

Veilig met neon geel en fel rood 

Verkrijgbaar in neon geel, fel rood, zwart en zwart met blauwe accenten. Daarmee wordt je gezien, ook tijdens de donkere winterdagen. Zowel geschikt voor de mountainbike als de racefiets. Voor de dames is er de vergelijkbare Alpineshield.

Productspecs BBB Cycling Coldshield 

  • Licht, winddicht en waterafstotend herenwinterjack vervaardigd uit Trioxx-materiaal.
  • Strategisch aangebrachte panelen maken dit jack wind- en waterdicht waar dat nodig is.
  • Zacht en warm Thermoplus-materiaal met waterafstotende coating aan de achterkant en andere transpiratiezones.
  • Voorgevormde mouwen met geïntegreerde Lycra manchetten met duimgaten.
  • Elastische band met siliconen antislipstrip in de taille.
  • Anatomisch gevormde panelen, comfortabele pasvorm.
  • Maten: S, M, L, XL, XXL en XXXL.
  • Adviesverkoopprijs: € 129,95.

BBB Cycling

Reageer op dit artikel