nieuws

Presentatiestang Spanninga met 8 lampjes

Onderdelen & Accessoires 1213

Presentatiestang Spanninga met 8 lampjes
Dealers krijgen een presentatiestang van 1 meter breed, een informatieleaflet per lamp, een magnetische banner en acht testexemplaren. Foto Spanninga

Spanninga biedt de detaillist een gratis presentatiestang bij afname van acht verschillende lampen uit een geselecteerd assortiment. Bij de stang krijgt de dealer acht testexemplaren. Op deze informatieleaflets kan de prijs per lamp ingevuld worden en is de lichtbundel per lamp afgebeeld.

Zo kan de consument snel en eenvoudig de verschillende lampen en prijzen met elkaar vergelijken. De Spanninga presentatiestang is 1 meter breed en past op alle standaard Tego Metall-wanden. Bij de presentatiestang ontvangt u ook een magnetische Spanninga-banner om extra aandacht te genereren voor verlichting in uw winkel. Dealers die geïnteresseerd zijn, kunnen contact opnemen met hun groothandel.

Gratis bij afname van 8 lampen

U ontvangt de Spanninga presentatiestang gratis bij afname van acht verschillende soorten Spanninga lampen uit een geselecteerd assortiment (minimale orderafname van twee per soort, assortiment bekend bij uw groothandel). U ontvangt dan een presentatiestang van 1 meter breed, een informatieleaflet per lamp, een magnetische banner en acht testexemplaren.

Reageer op dit artikel