nieuws

New Looxs gaat exclusief samenwerken met Racktime

Onderdelen & Accessoires 2322

New Looxs gaat exclusief samenwerken met Racktime
Frans Burgers (links) van Burgers Lederwarenfabriek is trots op de samenwerking met Racktime van Tubus. Foto Burgers

New Looxs en Racktime gaan samenwerken. Racktime is een merk van de dragerfabrikant Tubus en is bekend van hun inventieve bagagedragers. Door deze exclusieve samenwerking kan New Looxs als enig Nederlandse merk de fietstassen met een Snap-IT adapter uitrusten.

Met de Snap-IT adapter kan de tas eenvoudig vastgeklikt worden op de drager, zonder gedoe, veilig en er weer afgehaald worden in één beweging. In het voorjaar van 2017 komt New Looxs, van Burgers Lederwaren uit Wijchen, met een serie fietstassen die geschikt zijn voor Racktime dragers.
Naast New Looxs zullen ook Racktime en Vaude hun tassen met de Snap-IT adapter uitrusten.

Reageer op dit artikel