nieuws

New Looxs Folla fietstas met bladeren

Onderdelen & Accessoires 1394

New Looxs Folla fietstas met bladeren
De Camella pakaftas is een ruime shopper die eenvoudig van de fiets te halen is. Foto Burgers

De nieuwe Folla serie fietstassen van New Looxs hebben een design met bladeren. Er zijn vier modellen leverbaar met retro details, een reflecterende bies en handige opbergzakken. De Folla tassen zijn gemaakt van hoogwaardig waterafstotend polyester.

De volgende vier modellen zijn leverbaar in deze Folla serie:

  • Alba Single, een schoudertas met verstelbare band, drukknopen en een ruim hoofdvak voor onder andere boodschappen en mappen. De fietshaken berg je na gebruik op in een speciaal ritsvak. Adviesprijs € 49,95.
  • Alba Double, een dubbele fietstas, met twee ruime hoofdvakken en een handig voorvak met rits. Adviesprijs € 59,95.
  • Bari, een sportief chique schoudertas die tevens gebruikt kan worden als compacte weekend-/ of sporttas. De schouderband is verstelbaar en naast een groot hoofdvak heeft de tas ook enkele praktische kleinere vakken. Adviesprijs € 49,95.New_Looxs_Folla (5)
  • Camella, deze pakaftas is een ruime shopper die eenvoudig van de fiets te halen is. Naast een extra groot hoofdvak heeft de tas enkele kleinere zijvakken. Adviesprijs € 53,95.

New Looxs, sinds 1948

Net na de oorlog begon Wim Burgers met het maken van fietstassen. Met twee naaimachines maakte hij tassen voor winkels in de buurt van Nijmegen. Inmiddels zijn de New Looxs tassen en manden wereldwijd, in Nice en London, te koop. Het enthousiasme, vakmanschap en oog voor detail van Wim Burgers zijn nog steeds een dagelijkse inspiratie voor de huidige generatie die nu aan het roer van New Looxs staat. Kleindochter Laura en haar echtgenoot Teun leiden sinds enkele jaren het bedrijf en zijn nauw betrokken bij de inmiddels naar Azië uitbestede productie. Jaarlijks presenteert New Looxs een nieuwe collectie tassen voor op de fiets.

Reageer op dit artikel