nieuws

Team LottoNL-Jumbo draagt in 2017 Shimano-kleding

Onderdelen & Accessoires 1241

Team LottoNL-Jumbo draagt in 2017 Shimano-kleding
Shimano wordt in 2017 de officiële kledingleverancier van Team LottoNL-Jumbo. Het team draagt het volledige assortiment van de Elite Performance serie. Foto Shimano

Shimano wordt in 2017 de officiële kledingleverancier van Team LottoNL-Jumbo. Het team draagt het volledige assortiment van de Elite Performance serie van Shimano. Waaronder kleding, brillen en schoenen.

De renners rijden net als afgelopen maanden met het top-model van de Shimano schoenen-lijn. Het model S-Phyre (spreek uit S fire) is een nieuwe schoen met de RC9 carbon zool en komt uit de Elite Performance serie van Shimano.

Producten samen ontwikkelen

Algemeen directeur Richard Plugge over de samenwerking. “Dit is een mooi moment in de succesvolle historie tussen Team LottoNL-Jumbo en Shimano. We zijn blij om onze relatie met een van de grote bedrijven uit de fietsenbranche te intensiveren. We gaan als team uiteraard helpen om de producten van Shimano gezamenlijk verder te ontwikkelen.”

Shimano Bikefitting programma

De renners van Team LottoNL-Jumbo worden door Shimano betrokken bij de kledingtesten en het bikefitting programma. De renners testen het volledige palet aan kleding waaronder armstukken, beenstukken, buffs, sokken en overschoenen.

Hoofd-tot-teen strategie uitbouwen

Richard Keeskamp, de marketing directeur van Shimano Europe voegt toe: “Deze verbintenis brengt onze lange relatie naar aan nieuw niveau. Door Team LottoNL-Jumbo volledig te voorzien van kleding kunnen wij onze van hoofd-tot-teen strategie verder uitbouwen. Elk onderdeel van de kleding moet onderdeel worden van de renner en zijn fiets. We kijken er naar uit om samen met Team LottoNL-Jumbo het komende seizoen onze kledinglijn te ontwikkelen in kwaliteit en de breedte.”

Bianchi fietsen met Dura-Ace

Het team is bekend met de producten van Shimano. De Bianchi fietsen zijn afgemonteerd met Dura-Ace en ook de wielen worden door Shimano geleverd.

Reageer op dit artikel