nieuws

SQlab academy op herhaling

Onderdelen & Accessoires

Sinds een aantal jaar verzorgt Oneway Distribution trainingen voor dealers ten behoeve van het vergroten van de kennis in de winkels. Dit najaar worden er SQlab trainingen gehouden op maandag 7 en maandag 14 november 2016.

SQlab academy op herhaling
SQlab academy maakt van dealers een ergonomie expert in 1 dag. Foto Oneway Distribution

Tijdens deze dagvullende training worden winkeliers opgeleid tot SQlab ergonomie expert. Ergonomie houdt veel meer in dan alleen zadelpijn beperken met nieuwe zadels. Pas wanneer  fiets en contactpunten optimaal zijn kan een fietser pijnloos genieten van het fietsen. Tijdens deze training geven wij de deelnemers alle tools in handen om klanten in de winkel nog beter te informeren over de voordelen van de ergonomische producten van SQlab.

Ergonomie expert

“ Hoe meer een winkelier afweet van SQlab en de daarbij behorende producten, hoe deskundiger hij klanten kan helpen. We weten allemaal wat deskundigheid doet met de service en verkoop in een winkel. Wij krijgen van onze dealers te horen dat ze veel baat hebben bij onze trainingen. Na een training zien zij zelfs een omzetverhoging op de desbetreffende merken,” zegt Sander Bouwens, Senior Accountmanager OWD.

Geheel verzorgde dag

Deelnemen aan deze SQlab academy kost € 79,95. Voor dit bedrag wordt een geheel verzorgde dag aangeboden waarbij inhoudelijk diep ingegaan wordt op de SQlab zadelmetingen en het Ergowave concept, het belang van grip & fit ten einde pijn aan handen en gewrichten te voorkomen en de voordelen van step & fit zodat pijnlijke en gevoelloze voeten verleden tijd zijn. Na het succesvol volgen en afronden van deze SQlab academy ontvangen deelnemers een SQlab certificaat.

De inschrijving is al geopend en er zijn nog een paar plekken vrij. Neem contact op met Oneway Distribution BV, Carola Noordermeer 

Reageer op dit artikel