nieuws

Widek introduceert nieuwe bel en jeans accessoires

Onderdelen & Accessoires 889

Widek introduceert nieuwe bel en jeans accessoires
De bel met jeans badge. Foto's Widek

Widek komt met een lijn van jeans accessoires die bestaat uit een bel, triobinder en handvatten. De bel heeft een jeans badge heeft, er is een stoere snelbinder, een transportbinder voor je voordrager en handvatten in jeans kleuren. Widek introduceert de Paperclip bel, die niet alleen opvalt door het slanke, moderne design, maar ook door de speciale klepel. Deze heeft de vorm van een paperclip.

De bel is verkrijgbaar met een kleine belkop, de Paperclip bel mini, en met een iets grotere belkop, de Paperclip bel. Naast de opvallende, moderne klepel is de bevestiging van de bel ook helemaal anders. De bel wordt niet vanaf de onderkant vastgezet, maar eenvoudig vanaf de bovenkant. Er is ruime keuze voor alle soorten gebruikers, volwassenen en kinderen, sportieve en recreatieve fietsers. Alle bellen zijn los, op kaart of in een toonbankdisplay verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel