nieuws

Eurofender spatborden handgemaakt in Italië

Onderdelen & Accessoires 648

Eurofender spatborden handgemaakt in Italië
De recente lancering van het nieuwe Scatto systeem was de aanleiding voor het vernieuwen van de website. Foto Eurofender

Eurofender, bekend van kunststof spatborden, heeft haar nieuwe website gelanceerd. De website biedt een duidelijk overzicht van alle spatborden, de verschillende bevestigingssystemen, kleuren en afwerkingen.

Eurofender werkt nauw samen met Nederlandse en internationale fietsfabrikanten om ze perfect maatwerk te kunnen bieden. “Via onze nieuwe website willen we de klanten nog beter van informatie voorzien en onze producten op een duidelijke manier presenteren.”, aldus CEO Alberto Silvestri. De vernieuwde website is te bekijken via www.eurofender.it. De recente lancering van het nieuwe Scatto systeem was de aanleiding voor het vernieuwen van de website.

Snellere assemblage

Het Scatto systeem is een Nederlands ontwerp wat de assemblage van spatborden nog sneller en eenvoudiger maakt. De positie van de externe stang op het spatbord maakt hem extra geschikt voor bredere banden.

Handgemaakt in Italië

Eurofender werd in 2009 opgericht door de huidige CEO, Alberto Silvestri. “Dankzij persoonlijke aandacht, consistente kwaliteit en oog voor detail zijn we afgelopen jaren flink gegroeid”, aldus Silvestri. Alle Eurofender spatborden worden handgemaakt in Italië door een vast team met ruime ervaring. De mogelijkheden en opties zijn eindeloos. “Voor de één is een spatbord een noodzakelijk onderdeel op een fiets maar voor Eurofender is het een continue zoektocht naar een optimale combinatie van functionaliteit en design.”

Onderdelen & accessoires

Reageer op dit artikel