nieuws

Union Commuter Bag

Onderdelen & Accessoires 1619

Union Commuter Bag
De Union commuter bag is gemaakt van is gemaakt van een reflecterende stof en biedt hierdoor ‘s avonds extra veiligheid in het stadsverkeer. Foto Union

The Union Commuter Bag van Property Of… & Union is stijlvol, veilig en modieus. Urban bikers nemen deze tas snel en eenvoudig mee door hem over de bovenbuis van het frame te hangen. De tas is gemaakt van een reflecterende stof en biedt hierdoor ‘s avonds extra veiligheid in het stadsverkeer.

Als de fietser weer met beide voeten aan de grond staat, is deze trendy accessoire ook prima te gebruiken als aktetas of schoudertas. Het gebruikte materiaal is waterafstotend. De tablet of laptop gaat er gemakkelijk in mee. Een must have voor urban bikers die in stijl van en naar het werk trappen.

Reflecterende stof op Union Commuter Bag

Het meest opvallende van The Commuter Bag, en dat moet je letterlijk nemen, is de materiaalkeuze. De tas is gemaakt van een reflecterende stof. Overdag lijkt de buitenlaag op die van een tas als alle andere, maar ’s avonds en ‘s nachts geeft de stof in het donker licht als de lamp van een auto of andere fietser erop schijnt.

Lichtgewicht

The Commuter Bag van Union en Property Of… is licht van gewicht en eenvoudig over de bovenbuis van het frame te hangen en aan elkaar te klikken door de magneten in de tas. The Commuter Bag is samen met tassenmerk Property Of… gemaakt. Hij wordt verkocht via Union-dealers en in de Amsterdamse (web)winkel van Property Of… In een gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Conusmentenadviesprijs € 149,-.

Union

Reageer op dit artikel