nieuws

Löffler in nieuwe outfit

Onderdelen & Accessoires 1096

Löffler in nieuwe outfit
De kleding van Löffler wordt geproduceerd in Europa. Foto Löffler

De nieuwe slogan van het kledingmerk Löffler is ‘Made for better’. Het bedrijf uit Oostenrijk profileert zich met dit nieuw motto voor de start van seizoen 2017. Met innovatieve high-tech kleding zorgt Löffler ervoor dat duursporters beter kunnen presteren. De kleding van Löffler wordt geproduceerd in Europa.

Löffler benadrukt dat het bedrijf een bewuste keuze heeft gemaakt door niet voor de goedkope manier te kiezen en te produceren in het verre oosten. Löffler kiest voor productie in Oostenrijk en in andere fabrieken in Europa.

Sportiviteit altijd

Loeffler-Bike-ProPlus-20126-20158De beelden en logo’s die bij deze nieuwe campagne horen, stralen sportiviteit uit, “net zoals onze klanten dat doen en net zoals iedereen binnen onze onderneming”, aldus Löffler. De rode balken refereren aan de Oostenrijkse identiteit. De nieuwe campagne c.q. herpositionering wordt doorgevoerd in alle media-uitingen, online-marketing, op POS-producten en productlabels. De ‘nieuwe outfit’ zal worden gepresenteerd aan de handelspartners in de nieuwe folder en ‘workbooks’ van de lente- en zomercollectie 2017. Daarnaast staat voor najaar 2016 een uitgebreide campagne op de planning richting consumenten. Löffler is ook op de Eurobike, Hal A7, stand 302.

Onderdelen & Accessoires: kleding

Reageer op dit artikel