nieuws

BBB gaat dealerdirect in Duitsland

Onderdelen & Accessoires 1921

BBB gaat dealerdirect in Duitsland
BBB Cycling gaat de distributie in Duitsland te wijzigen. Foto BBB Cycling

BBB Cycling, onderdeel van de Pon Bike groep, gaat de strategie op de Duitse markt met ingang van 1 september drastisch veranderen. Vanaf die datum wordt de distributie niet langer gedaan door Sport Import, maar rechtstreeks vanaf het hoofdkantoor van het bedrijf in Leiden.

BBB Cycling heeft een toegewijd verkoopteam samengesteld, dat de Duitse dealers exclusief voor BBB zal gaan bezoeken. Dit salesteam wordt ondersteund vanuit Leiden met een sales support team, onder leiding van sales manager Jürgen Gerlach.

Bekroonde producten

“BBB Cycling heeft een sterk sales en marketing support team en een bekend assortiment. Bijna honderd van onze producten wonnen een award”, aldus algemeen directeur Marc Roelofsen. “Onze Duitse dealers zullen ondersteund worden met een Duitse website en een B2B-webshop. Ze kunnen ook een beroep doen op professionele instore ondersteuning. Ons merk staat bekend om haar complete assortiment, snelle leveringen en directe communicatie tussen winkels en het hoofdkantoor.”

Reageer op dit artikel