nieuws

Nieuwe directeur Hesling Products

Onderdelen & Accessoires 1752

Nieuwe directeur Hesling Products
Managing director Hesling Products Claudia Dekker heeft jarenlange management ervaring in de retail bij onder andere S. Oliver, Mexx en Esprit. Foto AGU

Claudia Dekker is gestart in de functie van Managing Director bij Hesling Products BV. Zij volgt daar Patrick Ebbeling op, die de AGU Holding na een dienstverband van bijna 25 jaar op 1 juli gaat verlaten.

Claudia Dekker is 46 jaar en is een echte people manager met jarenlange management ervaring in de retail bij onder andere S. Oliver, Mexx en Esprit. Zij heeft een achtergrond in de textiel, en heeft daarvoor opleidingen gevolgd in Nederland, Italië en Duitsland. Zij zal de komende weken door Patrick Ebbeling worden ingewerkt.

Partick Ebbeling

Patrick Ebbeling heeft samen met de eveneens van de AGU Holding afkomstige Dirk de Boer de bekende fietsenzaak Kroone & Liefting in Limmen overgenomen. In die 25 jaar dat hij bij de AGU Holding werkzaam is geweest, heeft Patrick veel voor AGUbetekend. Op jonge leeftijd is hij begonnen als vertegenwoordiger voor de provincie Zeeland, en heeft daarna in verschillende functies veel bijgedragen aan de groei van het bedrijf. AGU bedankt Patrick ebbeling voor zijn grote inzet in die afgelopen jaren en wensen hem samen met Dirk de Boer veel succes in zijn nieuwe carrière.

Reageer op dit artikel