nieuws

Koppeling Oneway Distribution en VMSII operationeel

Onderdelen & Accessoires 1062

Koppeling Oneway Distribution en VMSII operationeel
Retailers die gebruik gebruik willen maken van de koppeling, kunnen contact opnemen met Oneway Distribution om zich aan te melden. Hierna zal Vendit de koppeling kosteloos activeren en instellen. Foto Oneway Distribution

De koppeling tussen VMSII en Oneway Distribution is vanaf vandaag operationeel. Hierdoor kan het volledige assortiment van Oneway Distribution heel eenvoudig inzichtelijk worden gemaakt. Verder kan er voorraadinformatie op worden gehaald, waarbij productdetails en afbeeldingen beschikbaar zijn.

Bestellingen zijn eenvoudig binnen te boeken door het scannen van de bijgeleverde elektronische pakbon. Vendit heeft de koppeling met Oneway Distribution kosteloos in het winkelmanagementsysteem VMSII opgenomen. Retailers die hiervan gebruik willen maken, kunnen contact opnemen met Oneway Distribution om zich aan te melden. Hierna zal Vendit de koppeling kosteloos activeren en instellen.

Sneller schakelen

Ruud Vissers, CTO bij Vendit, licht toe: “Wij streven ernaar om de VMSII software continu te verbeteren en te voorzien van nieuwe functionaliteiten, die ervoor zorgen dat gebruikers efficiënter hun dagelijkse werkzaamheden kunnen uitvoeren. Met de komst van de real-time koppeling tussen het systeem van Oneway Distribution en VMSII, kan de ondernemer sneller schakelen en beschikt deze altijd over de meest actuele informatie. Door de real-time koppeling met Oneway Distribution bespaart de ondernemer veel tijd en wordt de kans op fouten tot een minimum teruggebracht”.

Bestelfunctie in kassasysteem

“We zijn blij dat we onze dealers zo kunnen helpen om de inkomende goederenstroom efficiënter te verwerken en eenvoudiger te kunnen communiceren in de winkel met de klant. We zijn druk bezig met het beschikbaar maken van een bestelfunctie binnen het kassasysteem. Hoe makkelijker een winkelier kan werken, des te meer aandacht en energie hij kan besteden aan zijn klanten in de winkel”, aldus Oneway IT Manager Matthijs Gerrits.
CEO Oneway Distribution Lennard van Winden: “De ontwikkeling van deze services past in onze ambitie om het werken met onze goederen voor klanten makkelijker te maken. Het is voor de ondernemer een tijdrovende klus om binnenkomende goederen te verwerken en bestellingen te doen. Met de nieuwe functies kan de pakbon worden gescand waarmee de goederen gemakkelijk in het systeem komen. De dealer moet zo makkelijk en snel mogelijk zijn spullen kunnen bestellen, binnen boeken en de consument kunnen voorzien van de juiste informatie. Dat levert winst op voor iedereen en maakt het ook gewoon leuker werken voor iedereen.”

Reageer op dit artikel