nieuws

Stuur nieuws voor thema Fiets & Mode Tweewieler mei

Onderdelen & Accessoires 1005

Stuur nieuws voor thema Fiets & Mode Tweewieler mei
Deadline voor inzenden is maandag 2 mei a.s. Foto: Shimano

In het meinummer van Tweewieler gaat de redactie van Tweewieler extra aandacht besteden aan Fiets & Mode. In dit themanummer geven we het laatste nieuws op het gebied van modieuze fietsaccessoires en fietskleding, maar ook modieuze en retro fietsen komen aan bod. In een productoverzicht willen we een overzicht geven van de nieuwste producten.

De redactie van Tweewieler doet een oproep aan fabrikanten en leveranciers om ons hiervoor nieuws en informatie toe te sturen. Wilt u ook uw nieuws onder de aandacht brengen in Tweewieler? Stuur dan uw noviteiten op het gebied van Fiets & Mode zo snel mogelijk naar de redactie van Tweewieler. Wij verzoeken u hiervoor een tekst te sturen van ongeveer 750 tekens (incl spaties) met daarbij een of twee foto’s. Deze moeten voldoende resolutie hebben: minimaal 1MB en opgeslagen als jpg-bestand.

Deadline voor inzenden

De deadline voor het insturen van nieuws is maandag 9 mei 2015. U kunt uw nieuws sturen naar tweewieler@vakmedianet.nl onder vermelding van ‘Thema Fiets & Mode’. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

 

Reageer op dit artikel