nieuws

Contador namens Sportful op bezoek bij Wolvenberg

Onderdelen & Accessoires 1206

Contador namens Sportful op bezoek bij Wolvenberg
Contador viert het feit dat Wolvenberg 20 jaar verdeler is van Sportful kleding in de Benelux. Foto Wolvenberg

Wielrenner Alberto Contador was vorige week op bezoek bij Wolvenberg. Als boegbeeld van Tinkoff vierde hij het 20-jarig jubileum van Wolvenberg als verdeler van Sportful in de Benelux. De Spaanse ‘klimgeit’ gaf aan dat Sportful hem in staat stelt nog steeds op het hoogste niveau mee te draaien.

“Sportful zorgt ervoor dat de weerselementen geen vat krijgen op mijn prestaties. Koud, warm, nat of wind, Sportful biedt me steevast het best denkbare kledingstuk aan op de markt. Op die manier hoef ik alleen bezig te zijn met mijn eigen conditie om tot goede resultaten te komeng.” Contador gaf aan dat het Fiandre Extreme Jacket zijn favoriete kledingstuk aller tijden is.

Contador met Mark Heylen van Wolvenberg.

Contador met Mark Heylen van Wolvenberg.

Signeersessie

Tijdens het event werden naast ontelbare signeersessies heel wat foto’s genomen. Enkele ‘meet & greet’ winnaars kregen nadien zelfs de mogelijkheid Contador te ontmoeten.SayCheese-9972

Reageer op dit artikel