nieuws

Thema Fiets & Transport in Tweewieler april

Onderdelen & Accessoires

Thema Fiets & Transport in Tweewieler april
Foto Flyer

In het aprilnummer van Tweewieler besteden we extra aandacht aan het transport van en met fietsen. De redactie van Tweewieler doet een oproep aan fabrikanten en leveranciers van transportfietsen, bakfietsen, fietskarren, fietsdragers, kinderzitjes en aanverwante producten of diensten ons nieuws en informatie op dit gebied te sturen.

In het thema ‘Fiets & Transport’ besteden we aandacht aan de laatste ontwikkelingen en plaatsen we onder meer een overzicht van de nieuwste producten. Stuur uw nieuws op het gebied van ‘Fiets & Transport’ naar de redactie van Tweewieler. Wij verzoeken u hiervoor een tekst te sturen van ongeveer 750 tekens (incl. spaties) met daarbij een of twee foto’s. Deze moeten voldoende resolutie hebben: minimaal 1MB en opgeslagen als jpg-bestand.

Deadline voor inzenden 30 maart

De deadline voor het insturen van nieuws is woensdag 30 maart a.s. U kunt uw nieuws sturen naar tweewieler@vakmedianet.nl onder vermelding van ‘Thema Fiets & Transport’. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Reageer op dit artikel