nieuws

Bikefitting.com training in december

Onderdelen & Accessoires

Bikefitting.com training in december
Shimano Benelux biedt in december ochtend- en middagtrainingen aan voor Bikefitting.com. Foto Shimano

Shimano Benelux biedt ochtend- en middagtrainingen aan, waar wordt ingegaan op de achtergronden van het bikefitten. De training is tevens bedoeld om de kennis over het gebruik van het Statische Meetdisplay te vergroten en de mogelijkheid te bieden om een officieel bikefitting.com certificaat te behalen. Deze trainingen vinden plaats op de Shimano-kantoren in Nunspeet (NL) en Mechelen (BE).

Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding, waarbij Shimano voor elke sessie een maximaal aantal deelnemers van 12 hanteert. Mike Smink, senior marketing manager: “We beperken het aantal deelnemers vooral omdat ook de praktijk een belangrijk onderdeel vormt van deze training en wij hen daarbij persoonlijke begeleiding willen bieden.”

Kosten

De kosten voor de training Bikefitting.com inclusief certificatie bedraagt € 250,- per persoon. Shimano meldt echter dat, aangezien het de eerste keer is dat het deze certificatie aanbiedt, men zich nu eenmalig inschrijven voor deze training voor slechts € 125,- per persoon. Voorwaarde is dat de dealer in het bezit is van het bikefitting.com meetsysteem. Hiervoor ontvangen de deelnemers:

 • Uitgebreide training
 • Hand-out, zowel digitaal als in boekvorm
 • Officieel bikefitting.com certificaat Niveau 1
 • Goodiebag met bikefitting gerelateerde items
 • Nieuwe visual voor uw Bikefitting.com statische meetdisplay
 • Lunch

Inschrijven

Bij aanmelding dient men zich aan te melden voor een bepaalde datum en tijdvak. Shimano vraagt, indien mogelijk, om ook een tweede optie in te vullen, zodat het een alternatief kan aanbieden op het moment dat de gekozen sessie al is volgeboekt. Aanmelden kan bij Shimano.

Onderwerpen Bikefitting-training

Tijdens de bikefitting training zullen de volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Factoren voor de fietsafstelling
 • Fietsgeometrie
 • Praktijk van een statische meting
 • Marketingondersteuning

Deze training is specifiek ontwikkeld voor het Statische Meetdisplay van bikefitting.com, en is vooral gericht op bikefitting.com gebruikers die reeds met dit systeem werken en graag hun kennis willen opfrissen. Maar natuurlijk is men van harte welkom tijdens deze training wanneer net het display is aangeschaft, of u dit overweegt.

Data en locaties

 • Locatie Shimano Benelux Nunspeet
 • Maandag 7 december
 • 8:45 – 12:45 (ochtendsessie)
 • 13:30 – 17:30 (middagsessie)
 • Dinsdag 8 december
 • 8:45 – 12:45 (ochtendsessie)
 • 13:30 – 17:30 (middagsessie)
 • Woensdag 9 december
 • 8:45 – 12:45 (ochtendsessie)
 • 13:30 – 17:30 (middagsessie)
 • Kantoor Shimano België te Mechelen (nederlandstalig)
 • Maandag 14 december
 • 8:45 – 12:45 (ochtendsessie)
 • 13:30 – 17:30 (middagsessie)
 • Dinsdag 15 december
 • 8:45 – 12:45 (ochtendsessie)
 • 13:30 – 17:30 (middagsessie)
 • Woensdag 16 december
 • 8:45 – 12:45 (ochtendsessie)
 • 13:30 – 17:30 (middagsessie)
 • Kantoor Shimano België te Mechelen (Franstalig
 • Donderdag 17 december
 • 8:45 – 12:45 (ochtendsessie)  
 • 13:30 – 17:30 (middagsessie)
 • maandag 21 december
 • 8:45 – 12:45 (ochtendsessie)
 • 13:30 – 17:30 (middagsessie)
Reageer op dit artikel