nieuws

Hebie gaat online met service reserveonderdelen

Onderdelen & Accessoires

Hebie gaat online met service reserveonderdelen
Bestel Hebie reserveonderdelen nu online. - Foto Hebie

Om de service aan winkeliers te verbeteren, heeft Hebie een online salesplatform voor reserveonderdelen ontwikkeld. Dit moet het bestellen van vervangingsdelen makkelijker maken en de levering ervan versnellen.

Voor de introductie van het platform concentreerde Hebie zich op de vervangingsdelen. Dealers kunnen eenvoudig reserveonderdelen zoals de voet van een fietsstandaard of klemmen voor kettingschermen bestellen. Hebie verwacht dat het nieuwe online platform de service-expertise van dealers aan klanten zal verbeteren.

Uitgebreid servicepakket

Ook de importeurs hoeven niet langer het volledige assortiment kleine onderdelen, vaak in beperkte hoeveelheid, in voorraad te houden. Daar komt nog eens bij dat Hebie al het papierwerk verzorgt, om de dealer van een stuk administratie te ontlasten. Met het nieuwe online onderdelen platform realiseert Hebie een uitgebreid servicepakket voor zijn dealernetwerk.

 

 

 

Reageer op dit artikel