nieuws

Codagex met Challenge banden en Bovelo onderhoudsproducten

Onderdelen & Accessoires

Codagex met Challenge banden en Bovelo onderhoudsproducten
Bovelo onderhoudsproducten. Foto: Codagex

Codagex heeft twee nieuwe merken toegevoegd aan het assortiment race- en ATB-merken: Challenge banden en Bovelo onderhoudsproducten. Het Italiaanse bandenmerk Challenge produceert hoogwaardige draadbanden, open tubulars, tubulars, naadloze latex binnenbanden en aanverwante producten. Al deze producten worden met de hand gemaakt om de allerhoogste kwaliteit te kunnen waarborgen.

In het assortiment onder andere de door cyclocrossers zeer gewaardeerde Fango, Limus en Grifo crossbanden. Niet alleen in het cross-segment is het Italiaanse bandenmerk vertegenwoordigd, ook voor MTB-ritten, gravelritten en op de weg, voor alle mogelijke weersomstandigheden en wegoppervlakken, heeft het merk de juiste banden. Tijdens de Tour de France rijdt het Franse Bretagne-Séché-Environnement Team met de banden van Challenge.

Bovelo onderhoudsproducten

Ook nieuw in het assortiment van Codagex is het merk Bovelo. Bovelo is producent van onderhoudsproducten. Denk hierbij aan ontvetters, schoonmaakproducten, smeermiddelen en montagevet. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met de professionele wielerploegen Vastgoedservice, Fidea en het Rabobank Development team. Door de samenwerking met deze drie gerenommeerde en veeleisende ploegen zijn de Bovelo producten tot in detail geperfectioneerd voor iedere vorm van fietsen (race, ATB, cyclocross).

Reageer op dit artikel