nieuws

Spanninga app in Cross Retail winkelzuil van Kruitbosch

Onderdelen & Accessoires

Spanninga app in Cross Retail winkelzuil van Kruitbosch
Dealers kunnen de app eenvoudig downloaden op hun Cross Retail winkelzuil of tablet via de Google Play Store (Android) of iTunes (Apple). Foto: Tweewieler

De Spanninga ‘Light Simulator’ app is geïntegreerd in het Cross Retail concept van Kruitbosch. Door het downloaden van de Spanninga app op de Cross Retail winkelzuil of tablet, kan de dealer klanten optimaal adviseren over de juiste lamp. Daarna kan de klant de lamp direct kopen in de winkel óf, indien niet voorradig, bestellen via de Cross Retail winkelzuil.

De Spanninga ‘Light Simulator’ app is bedoeld als sales tool en toont op een duidelijke manier het verschil tussen de diverse kop- en achterlampen van Spanninga. Klanten vinden het vaak moeilijk om een fietslamp te kopen door er alleen naar te kijken in de winkel. De Spanninga app biedt hiervoor dé oplossing. De focus in de app ligt op de lichtbundels van de lamp in verschillende omgevingen (stad of outdoor) vanuit het gezichtspunt van de fietser (= op de fiets) en vanuit het gezichtspunt van andere weggebruikers (= van de zij- en achterkant van de fiets). De app geeft de afstanden en breedtes van de lichtbundels (= wat je ziet), maar ook de zichtbaarheidsafstanden (= vanaf hoever je gezien wordt). Hiermee helpt de app de klant om de ideale lamp te kiezen, welke optimaal aansluit bij hun behoeften. Dealers kunnen de app eenvoudig downloaden op hun Cross Retail-winkelzuil of tablet via de Google Play Store (Android) of iTunes (Apple).

Cross Retail Kruitbosch

Het Cross Retail concept van Kruitbosch is een krachtenbundeling van website, webshop en fysieke winkel en ondersteunt de dealer in het adviseren van de klant en in het terugdringen van het aantal ‘nee-verkopen’. Wanneer een klant bij de dealer in de winkel geïnteresseerd is in een bepaald product dat niet meer voorradig is, kan de klant het direct online bestellen via de Cross Retail winkelzuil. De klant krijgt het product de volgende dag thuis bezorgd, maar betaalt gewoon bij de dealer. Kruitbosch verstuurt het product namens de dealer naar de klant.

Reageer op dit artikel