nieuws

Samenwerking HappyRainyDays met Van Tilburg Bike Parts

Onderdelen & Accessoires

Samenwerking HappyRainyDays met Van Tilburg Bike Parts
De distributie van HappyRainyDays blijft in Nederland bij het merk zelf. - Foto: HRD

HappyRainyDays is vanaf april 2015 voor de Belgische markt een samenwerking aangegaan met Van Tilburg Bike Parts. Zij nemen vanaf nu de distributie van de jassen in België over. Binnen Nederland worden de jassen nog wel door het merk zelf gedistribueerd.

Van Tilburg Bike Parts keert hiermee terug naar waar het bedrijf mee begon. Ooit begon Van Tilburg Bike Parts met het verkopen van alleen regenkleding. Snel breidde hun assortiment fietsaccessoires verder uit. Met de regenjassen-collectie van HappyRainyDays in het assortiment gaan het bedrijf weer terug naar hun oorsprong.</p>

Reageer op dit artikel