nieuws

Fast Forward verhuisd naar nieuw pand

Onderdelen & Accessoires

Fast Forward verhuisd naar nieuw pand
Continue groei in verkopen van FFWD wielsets maakte de stap naar een groter pand nodig.

Fast Forward Wheels (FFWD) is naar een nieuw hoofdkantoor verhuisd in thuisbasis Zwolle. Door de voortdurende groei in verkopen van FFWD wielsets was deze stap naar een groter kantoor nodig. De nieuwe locatie biedt meer kantoor- en werkruimte en een grotere opslag.

In het nieuwe pand is een speciale werkruimte gecreëerd voor handmatige wielbouw. De nieuwe faciliteit van FFWD Wheels is gehuisvest in een voormalige staalfabriek en heeft een industriële uitstraling waarin veel van de oorspronkelijke elementen zijn bewaard. Het past mooi in de lijn van de geschiedenis van het pand dat er nu het ambachtelijke beroep van wielbouw wordt beoefend.

Internationale groei vanuit Zwolle

Vanuit het hoofdkantoor in Zwolle wordt het internationale distributienetwerk aangestuurd. FFWD wielen worden over vrijwel de gehele wereld verkocht, in meer dan vijftig landen. In die markten en ook in thuismarkt Nederland, laat FFWD een gestage groei zien, aldus het management.
Het nieuwe adres van FFWD Wheels is Gasthuisdijk 12, 8041 AG, Zwolle.

Reageer op dit artikel