nieuws

AXA Victory wint iF Product Design Award 2015

Onderdelen & Accessoires

AXA Victory wint iF Product Design Award 2015
De kunststof elementen van het slot zijn leverbaar in verschillende kleuren en texturen om eenvoudig aan te passen aan het kleurenschema van verschillende fietsen.

Het AXA Victory ringslot heeft de iF Product Design Award gewonnen in de categorie Automobiles/Vehicles/Bikes. Het eerste ringslot ter wereld waarbij het stalen slothuis volledig rondom is gelast, heeft met haar moderne en ergonomische design een iF Design Award in de wacht weten te slepen.

De kunststof elementen van het slot zijn leverbaar in verschillende kleuren en texturen om eenvoudig aan te passen aan het kleurenschema van verschillende fietsen. De bijzonder verfijnde uitstraling van het product is het resultaat van een intensieve samenwerking met npk design en heeft geresulteerd in de iF Design Award. De iF juryleden zijn vermaarde experts op het gebied van design en hebben samen met de iF Product Design Award ook het iF label Outstanding Design Quality toegekend aan de mooie, slanke uitstraling en het moderne design van de AXA Victory. Met de Victory zet AXA de nieuwe standaard in veiligheid op het gebied van tweewielers.

Reageer op dit artikel