nieuws

Wolvenberg opent nieuw pand

Onderdelen & Accessoires

Wolvenberg opent nieuw pand
Zondag 1 maart was iedereen welkom om de nieuwe kantoren van Wolvenberg te bekijken

De nieuwe Wolvenberg kantoren zijn begin maart geopend. Zondag 1 maart was iedereen welkom om deze te bekijken. Met enkele honderden bezoekers werd het een gezellige drukte. Klanten, vrienden, zakenrelaties en familie werden feestelijk ontvangen op de Mouterij.

Alle belangstellenden kreeg een rondleiding door het gebouw. Van de moderne kantoren langs het imposante magazijn en het ingehuldigde ‘Teamcenter’, waar wielerteams binnenkort hun teamkledij kunnen komen opmeten. In de imposante showroom wachtte hen een jazzband en de nodige snacks en drankjes.

Presentatie nieuwe producten

Onder leiding van omnisport analyst Dirk Gerlo werd het geheel opgeluisterd met tal van interviews en de presentatie van nieuwe producten. Zo onderstreepten Steve Smith (Manifattura Valcismon), Sean Van Waes (Lazer) en Mike Storey (Sealskinz) het belang en de continuïteit van de keuze voor Wolvenberg als zakenpartner. Eind vorig jaar had Wolvenberg afscheid genomen van fi’zi:k.

Nauwe banden met sportwereld

Ook mensen uit de sportwereld kwamen de goede relatie met Wolvenberg als sponsor bekrachtigen. Marc Herremans deed dat voor Team 185 en Hans Van Kasteren en Bart Wellens voor Telenet-Fidea. Een uiterst geslaagde namiddag en een mooie opening voor het nieuwe pand.

Reageer op dit artikel