nieuws

Thule en Dynamo Retail Group gaan samenwerken

Onderdelen & Accessoires

Thule en Dynamo Retail Group gaan samenwerken
Thule gaat de samenwerking aan met Dynamo Retail Group.

Thule, de Zweedse outdoorspecialist, en Dynamo Retail Group, hebben besloten om te gaan samenwerken. Hiermee wordt Thule per direct de nieuwe voorkeursleverancier van nagenoeg 600 Bike Totaal-, Profile ‘de Fietsspecialist’- en Fietswereld-winkels en Dynamo Retail service leden in Nederland en België.

Thule staat al jaren bekend om haar brede en kwalitatief hoogwaardige assortiment fietsproducten. Iets wat goed aansluit op het hoge kwaliteitsniveau van de Bike Totaal, Profile ‘de Fietsspecialist’ en Fietswereld winkels, alle onderdeel van Dynamo Retail Group. Ook biedt Thule een uitgebreid ondersteuningsprogramma voor de fietsenspeciaalzaken. Jeroen Schrijver, commercieel manager Dynamo Retail Group: “Het brede assortiment van Thule en hun focus op de retailer past goed bij de visie van Dynamo Retail Group.”

Directe marktbenadering succesvol

Peter Steketee, Area Sales Manager Thule: “Sinds begin 2015 werkt Thule binnen de Benelux niet meer samen met distributeurs, maar hanteren we een directe marktbenadering voor de uitlevering van onze producten. De keuze voor die directe marktbenadering werpt nu zijn vruchten af. We zijn erg blij dat we op basis van wederzijds vertrouwen besloten hebben een langetermijnsamenwerking aan te gaan met Dynamo Retail Group.”

Reageer op dit artikel