nieuws

Spanninga helpt dealers verlichting presenteren

Onderdelen & Accessoires

Spanninga helpt dealers verlichting presenteren
Voor dit seizoen stelt Spanninga, voor de presentatie van hun verlichting, gratis een productstang plus een logo-bord ter beschikking voor ondernemers die actief werken met de additionele batterijverlichting van Spanninga.

Als gerenommeerde fabrikant van fietsverlichting brengt Spanninga een brede range aan producten op de after market. Niet alleen koplampen en achterlichten, maar ook complete sets en additionele batterijverlichting. De koplamp/achterlichtsets van Spanninga verlichten de weg en waarschuwen andere weggebruikers waar je je bevindt.

Ze zijn ideaal in de vroege ochtenduren of tijdens nachtelijke fietstochten of trainingen. Voor dit seizoen stelt Spanninga, voor de presentatie van hun verlichting, gratis een productstang plus een logo-bord ter beschikking voor ondernemers die actief werken met de additionele batterijverlichting van Spanninga.
Hiermee kunnen ondernemers de verlichting nog beter in de spreekwoordelijke spotlight zetten. Voorwaarde is echter wel dat de productstang alleen wordt gebruikt voor Spanninga producten en dat de dealer werkt met de additionele batterijverlichting van Spanninga. Voor de mogelijkheden en meer informatie kunnen geïnteresseerde dealers alle informatie inwinnen bij Spanninga tijdens de Verwimp Dealerdagen.

Reageer op dit artikel