nieuws

Prijzen SapO fietspompen blijven stabiel

Onderdelen & Accessoires

Prijzen SapO fietspompen blijven stabiel
SaPo is 100 procent Italiaans.

Sinds kort heeft Louis Verwimp de exclusieve distributierechten van SapO fietspompen voor de Benelux. Het Italiaanse merk wordt door Verwimp voor het eerst op de Benelux-markt gelanceerd.

Verwimp’s verkoopleider Jacob van der Veer is enthousiast over de exclusieve Benelux distributie van SapO pompen. “Het merk is 100 procent Italiaans en alle onderdelen zijn los na te bestellen: slangen, nippels, compressor, binnenwerk, noem maar op. We kunnen het allemaal leveren”, aldus Van der Veer.

Draaiknop

“Het is echt een mooi merk, waarbij aan alles is gedacht. Bij veel pompen klem je de slang op het ventiel, maar SapO gebruikt een draaiknop, waardoor die er nooit afschiet en er dus ook geen lucht verloren gaat tijdens het pompen.” Een ander groot voordeel van SapO is volgens Van der Veer de stabiliteit van de prijsstelling. “Wij hebben de exclusieve distributie voor de Benelux, dus dat betekent dat er niet met de prijzen gerommeld kan worden. Dat is ook voor dealers wel zo prettig. Die kunnen blind varen op onze prijzen.”

Reageer op dit artikel